Preskočiť na hlavný obsah

Príspevky

Zobrazujú sa príspevky z dátumu 2020

Dlhotrvajúci zázrak od Dermacolu

Poznáte, tie dni keď sa chcete nalíčiť ale vôbec nestíhate. Práve na tieto dni sa Vám hodí nový produkt od Dermacolu. Ide o očný tieň a linku v pere. Vďaka malému baleniu sa produkt zmestí do každej kabelky a jeho aplikácia by mala byť jednoduchá. Môj názor na tento produkt, nájdete na nasledujúcich riadkoch  Musím priznať, že som na začiatku bola voči tomuto produktu dosť skeptická. Keďže som nemala dobré skúsenosti, s očnými tieňmi v pere, väčšina z nich sa buď nechytala na očné viečko alebo už po pár minútach z neho schádzala dole. Myslela som si, že je to aj prípad tohto tieňu, keďže sa mi vôbec na viečku neobjavil. Potom som však prišla na to, že ho treba pred prvým použitím "rozkresliť". Potom už na očné viečko chytá, tak ako má. Jeho nevýhodou, je že na viečko sa nenanesie rovnomerne a stále sa nájde miesto, kde tieň chýba.  Ale to sa stáva pri väčšine takýchto produktov. Na druhú stranu musím oceniť jeho celodennú výdrž. A čo sa týka očnej linky, bohužiaľ sa s perom z

Láska z Dm drogérie

Poznáte, ten pocit, keď vojdete do drogérie a hneď viete, že produkt po ktorom ste siahli je ten pravý. U mňa ten pocit nastal pri výbere pleťovej vody. Na prvý pohľad na upútala svojou skvelou cenou a jemnou vôňou. Doma ma po jej vyskúšaní čakalo pár príjemných prekvapení. Prvým bola jemná vôňa, ktorá u väčšiny pleťových vôd nie je zvykom.  Ďalšie nasledovalo po jej použití, pleť som mala jemnú a hydratovanú. Čo je za mňa veľký úspech, keďže iné pleťové vody, mi aj napriek svojmu určeniu na suchú pleť, pleť vysušili a nehydratovali. Jedinou nevýhodou je za mňa balenie, z ktorého mi vždy vyjde až príliš veľa produktu.   

Ziaja: krém na redukciu akné (recenzia)

So značkou Ziaja som sa stretla pred pár rokmi u Petrylovelyhair. Vtedy ma veľmi mrzelo, že táto značka u nás nebola dostupná. Keďže ponúkala kvalitné výrobky za prijateľné ceny. Som rada, že sa to za posledných pár rokov začalo meniť a v drogériách sa objavuje viac výrobkov od tejto značky. Na posledy má v drogérii zaujal krém na akné od tejto značky. Presvedčil má nielen svojím obalom, ktorý na mňa pôsobil dojmom drahšej značky ale aj jeho účinkami. Kedže by mal liečiť akné, znižovať tvorbu komedónov a upokojovať citlivú pleť. Prekvapila ma zelená farba krému, ktorá sa našťastie po nanesení na pleť zmení na priesvitnú. Ďalším príjemným prekvapením, bolo že pleť po nanesení krému bola hydratovaná. Čo bohužiaľ nie je zvykom u krémov zameraných na liečbu akné. Hneď ráno po zobudení ma čakalo ešte jedno prekvapenie a to v podobe menej vyduteľného akné. Krém Vám môžem vrelo odporučiť, za mňa je veľkým prínosom aj fakt, že je vhodný aj na suchú pleť. Ktorú zbytočne ešte viac nevysuší.    

Vellie: Creamy body milk

O koziom mlieku sa hovorí veľa, že spomaľuje starnutie pokožky, upokojuje podráždenú pokožku, zjemňuje ju a hydratuje. Aj preto ho veľa kozmetických značiek využíva vo svojich produktoch. Keď som v drogérii narazila na telové mlieko od značky Vellie, musela som tento zázrak vyskúšať na vlastnej pokožke. Toto telové mlieko je obohatené o kyselinu hyaluronovú, vitamín E a arganový olej, ktoré skvelo doplnia účinky kozieho mlieka. Mlieko má príjemnú vanilkovú vôňu, ktorú intenzívne cítiť po na krémovaní. Veľkým prekvapením bola pre mňa olejová konzistencia, vďaka ktorej na hydratáciu pokožky stačí malé množstvo mlieka. Do pokožky sa telové mlieko rýchlo vstrebe a nezanecháva ju mastnú.  Pokožka bola celý týždeň hydratovaná a ja môžem toto telové mlieko s radosťou odporučiť.

Syoss: Air dry curly foam spray (Recenzia)

Už dlhšiu dobu som riešila polemiku, medzi fenovaním a voľným uschnutím vlasom. Pri voľnom uschnutí vlasov, mali moje vlasy večinou neforemný tvar a boli rozpýrené. A tak som si ich začala fénovať, čo mi ale prišlo príliš zdĺhavé. Môj problém z vlasmi by mal vyriešiť tento zázrak, ktorý som náhodou objavila v drogérii. Ide o penové tužidlo Air dry Curly foam spray od značky Syoss. Toto tužidlo sa narozdiel od ostatných tužidiel by sa mal použiť bez nutnosti vyfúkať si vlasy fénom. Aj bez použitia fénu by tužidlo malo zábraniť vlasom krepatiť sa a zabezpečiť prirodzený vzhľad kučier. Musím uznať, že tužidlo plní to čo sľubuje a zaradím ho do svojej rutiny v starostlivosti o vlasy. Moje kučery po použití neboli krepaté ale uhladené. Ich vzhľad vydržal aj na tretí deň od použitia. No aj napriek tomu, že mi tužidlo vyhovuje mám ku nemu dve pripomienky. Prvá je ku samotnému spôsobu použitia tuždla. Keďže tužidlo pri aplikácii na vlasy, strička roztieka nielen na vl

Recenzia: Effaclar AI (La Roche-Posay )

Ahojte, v dnešnom článku sa pozrieme na zázrak na akné od La Roche-Posay. Teda tak to aspoň uvádza výrobca. Podľa neho by mal krém akné liečiť a zabraňovať jeho opätovné objavenie sa. Pozrime sa najprv na balenie krému. Krém sa nachádza v bielej plastovej tube, ktorá ale pôsobí drahším dojmom. V tejto tube, nájdete 40 ml krému, čo je podľa mňa za cenu 12 € fakt málo. Hlavne ak beriem do úvahy odporúčanie výrobcu, používať krém ráno a večer. A práve tak som krém používala aj ja a mus uznať, že krém skutočne fungoval. Akné mi do pár dní zahojil a na jeho mieste sa už nové akné neobjavilo. Jediné s čím mi krém nepomohol bolo začervenané miesta na pleti, ale na tie neúčinkuje väčšina krémov.  

Zázrak pre suchú pleť

BODY TIP: Mandľový výživný krém Ahojte, dnes Vám prinesiem recenziu na zázrak pre suchú pleť. Jedná sa o mandľový krém od značky BODY TIP. Ktorá je vyrábaná firmou Vivaco. Táto firma sa pýši používaním prírodných surovín, podporou českých dodávateľov a netestovaním na zvieratách. Aj preto ma potešili prijateľné ceny ich pleťových krémov.  Mandľový krém stál len 3€ a vydržal mi dlho, keďže ho stačilo na pleť naniesť v malom množstve. Aj toto malé množstvo krému mi zaistilo, že pleť bola hydratovaná aj na druhý deň. Milým prekvapením pre mňa bol aj návod na masáž, jednotlivých častí tváre. Ktorý sa nachádzal na spodnej strane krabičky, v ktorej bol krém zabalený. Jedinú nevýhodu krému vidím, v tom že pleť po na krémovaní vyzerá, ako keby bola mastná.

Isana: Haarmaske (Review)

Ahojte, dnes si predstavíme zázrak na suché vlasy. Ktorým, je maska na vlasy od značky Isana. Túto značku môžete objaviť v sieti predajní Rossmann. Ku mne sa od tejto značky dostala maska na vlasy, ktorá by ich mala hydratovať. Ku maske som zo začiatku pristupovala s nedôverou, keďže väčšina drogériových masiek na vlasy mi vlasy ešte viac vysušila ako hydratovala. Aj preto bola maska pre mňa príjemným prekvapením. Maska má jemnú kvetinovú vôňu, ktorá zostáva na vlasoch aj po ich umytí. Maska je hutnejšia a preto je potrebné ju poriadne vymiť z vláskov, no aj napriek tomu ich nezaťaží. Na hydratáciu vlasov, mi stačili 3 minúty, po ktorých som mala vlasy, hydratované a na dotyk jemnejšie. Čo bolo pre mňa opäť skvelým prekvapením. Suchým vláskom môžem túto masku smelo odporučiť.

BEAUTYFORMULAS: Clay mask (Recenzia)

Beuty formulas: Clay mask  Ahojte, slečny, počuli ste už o značke Beutyformulas ? Ide o značku, ktorá pochádza z Veľkej Británie a usiluje sa o výrobu prírodnej kozmetiky, netestovanej na zvieratách. Niektoré produkty od tejto značky sú vhodné aj pre vegánov. Mne sa do rúk dostala Clay maska s aktívnym uhlím od tejto značky. Maska by mala redukovať čierne bodky, zmenšiť upchaté póry, ktoré aj prečistí.  Prvú nevýhodu masky, vidím už v jej vôni, ktorá ja strašne chemická. Ja som sa ale vôňou nedala odradiť a masku som na pleť naniesla aj tak. Nechala som ju pôsobiť 10 minút, po ktorých som cítila ako mi maska pleť sťahuje. Po odstránení masky, som mala pleť suchúale čierne bodky ostali na svojom mieste. Masku hodnotím kladne pre ľudí s mastnou pleťou, ktorý ju potrebujú odstrániť mastnotu z nej. Pokiaľ patríte k ľuďom, ktorý sa chcú zbaviť čiernych bodiek, táto maska Vám nepomôže.

Cien: Micellar water sensitive recenzia

Cien Micellar water sensitive Ahojte, už dlhšie som v drogériách pokukovala po micerálnych vodách. Výber nakoniec padol na micelarnu vodu od Cien, ktorá sľubuje kvalitu za málo peňazí. Už na začiatku ma vytočila pumpička, ktorá micerálku dávkovania všade len nie na tampónik. No aj napriek týmto trampotám musím micelárnu vodu pochváliť, mejkap pekne odlíči bez toho aby som musela zbytočné pleť drhnúť. Zároveň po vyčistení ostáva pleť hydratovaná a na dotyk jemná. Jediné mínus je za mňa fakt, že nedokáže odlíčiť očný mejkap. Aj napriek zlej pumpičke, môžem micelárnu vodu pre suchú a citlivú pleť odporúčať.

Skvelé vôňe, ktoré musíte vyskúšať

Ahojte slečny, vône nás sprevádzajú celý náš život. Spájajú sa nám s nimi rôzne spomienky, miesta, ako aj ľudia, ktorý do našich životov vstúpili. Aj do môjho života vstúpilo, pár vôní, ktoré Vám dnes predstavím. Avon: Luck  Avon: Luck    Tento parfém obsahuje nežnú ženskú vôňu. Ide o sladkú vôňu, ktorá vydrží až do večera. Oriflame: Getaway Oriflame: Get away Parfém plný citrusových tónov, ktoré v lete pôsobia ako osvieženie. Aj napriek citrusovým tónov, je vôňa jemná a ženská. La Rive: wave of love La Rive: Wave of love Ide o lacnejšiu verziu vône Éclat d' Arpège. Narozdiel od vône Èclat je táto vôňa jemnejšia a menej výrazná. Playboy: Queen of the game Playboy: Queen of the game Výraznejšia vôňa vhodná pre mladé slečny. Výhodou voňavky, je že jej vôňa vydrží až do večera.

Skvelá paletka na cestovanie

Truelover-BeautySecret-Eyeshadow Ahojte, slečny pomaly sa nám otepľuje, čo je jasnou predzvesťou začínajúceho leta. Počas, ktorého mnohé z nás budú cestovať, aj keď pri danej situácii možno budeme len obdivovať krásy nášho Slovenska. Pri cestovaní si so sebou vždy beriem aj beauty pomocníkov. Medzi, ktorými nesmú chýbať paletky na oči. Na narodeniny som dostala malú paletku  očných tieňov od True lover, ideálnu na letné cestovanie. Keďže mi paletka svojou kvalitou sadla, predstavím Vám ju bližšie. Paletka má hneď zaujala farebnou skladbou, jediné čo by som vynechala je tmavo fialový tieň, ktorú ja nevyužijem. Páči sa mi, že obsahuje matné ale aj lesklé odtiene, ktoré ku sebe ladia. Tiene sú pigmentované, musí sa s nimi pracovať opatrne aby sme to na očiach neprehnali. Pri nanášaní na viečko tiene neprášia a ľahko sa rozmazávajú. Dve lesklé tiene sa mi najlepšie nanášali prstami alebo priloženým aplikátorom. Na očiach majú výdrž 4 hodiny, po ktorých sa začínajú

Rimmel wake me up: skvelý mejkap na leto

   Ahojte, pomaly sa mám blíži leto, počas, ktorého väčšina z nás siaha po ľahších mejkapoch. Mňa najviac úputal svojim balením mejkap Wake me up od Rimmelu. Mejkap Wake me up sa radí ku ľahším mejkapom, ktoré v letných horúčavách nebudú zbytočne zaťažovať pleť a zároveň ju aj hydratuje. Čo sa odráža na jeho krycej schopnosti, ktorá je veľmi ľahká. Mejkap sa mi najlepšie nanášal prstami ako keď nanášam krém. Musím priznať, že aj keď si v drogérii kupujem najsvetlejšie odtiene mejkapu, odtieň  010 Light porcelain, bol na mňa príliš svetlý. Dá sa to vyriešiť zapudrovaním o odtieň tmavším púdrom, po ktorom mi mejkap odtieňovo sadol.   Páči sa mi, že aj Rimmel sa chytil trendu pridávania do mejkapu faktoru SPF. Na leto je to úplne super, keďže Vám mejkap ochráni pleť pred slnkom.

Bell cosmetics: kvalita za málo peňazí ?

Bell je poľská značka, ktorá sa pomaly objavuje na pultoch našich drogérií, vyznačujú sa nízkou cenou. Ktorej som ani ja neodolala a kúpila si pár výrobkov od tejto značky, ktoré som pre Vás otestovala. Bell Hypoallergenic make - up primer stick. Báza ma zaujala svojim balením, keďže som sa väčšinou stretávala s bázami v tekutej podobe. Po nanesení na pleť sa báza stáva pekne krémovou a dobre sa z ňou manipuluje. Bohužiaľ mi báza na pleti zanecháva mastný efekt, ktorý na pleti nevyzerá vôbec dobre. Hypoallergenic mat&soft make up Podľa výrobcu by mal tento mejkap zakryť nedokonalosti a pleť zjednotiť. S tým sa nemôžem vôbec stotožniť, keďže ide o mejkap s ľahším krytím, ktoré pleti nedokáže zakryť nedokonalosti. Mejkap je aj napriek ľahkému krytiu, ťažší a na pleti ho je cítiť. Po jeho nanesení sa mi pleť neprirodzene leskla a musela som ju zapúdrovať. Nevýhody vidím aj v balení mejkapu, konkrétne v pumpičke. Ktorá je urobená tak aby vždy vyšlo veľké mn