Preskočiť na hlavný obsah

Príspevky

Zobrazujú sa príspevky z dátumu jún, 2020

Cien: Micellar water sensitive recenzia

Cien Micellar water sensitive Ahojte, už dlhšie som v drogériách pokukovala po micerálnych vodách. Výber nakoniec padol na micelarnu vodu od Cien, ktorá sľubuje kvalitu za málo peňazí. Už na začiatku ma vytočila pumpička, ktorá micerálku dávkovania všade len nie na tampónik. No aj napriek týmto trampotám musím micelárnu vodu pochváliť, mejkap pekne odlíči bez toho aby som musela zbytočné pleť drhnúť. Zároveň po vyčistení ostáva pleť hydratovaná a na dotyk jemná. Jediné mínus je za mňa fakt, že nedokáže odlíčiť očný mejkap. Aj napriek zlej pumpičke, môžem micelárnu vodu pre suchú a citlivú pleť odporúčať.

Skvelé vôňe, ktoré musíte vyskúšať

Ahojte slečny, vône nás sprevádzajú celý náš život. Spájajú sa nám s nimi rôzne spomienky, miesta, ako aj ľudia, ktorý do našich životov vstúpili. Aj do môjho života vstúpilo, pár vôní, ktoré Vám dnes predstavím. Avon: Luck  Avon: Luck    Tento parfém obsahuje nežnú ženskú vôňu. Ide o sladkú vôňu, ktorá vydrží až do večera. Oriflame: Getaway Oriflame: Get away Parfém plný citrusových tónov, ktoré v lete pôsobia ako osvieženie. Aj napriek citrusovým tónov, je vôňa jemná a ženská. La Rive: wave of love La Rive: Wave of love Ide o lacnejšiu verziu vône Éclat d' Arpège. Narozdiel od vône Èclat je táto vôňa jemnejšia a menej výrazná. Playboy: Queen of the game Playboy: Queen of the game Výraznejšia vôňa vhodná pre mladé slečny. Výhodou voňavky, je že jej vôňa vydrží až do večera.

Skvelá paletka na cestovanie

Truelover-BeautySecret-Eyeshadow Ahojte, slečny pomaly sa nám otepľuje, čo je jasnou predzvesťou začínajúceho leta. Počas, ktorého mnohé z nás budú cestovať, aj keď pri danej situácii možno budeme len obdivovať krásy nášho Slovenska. Pri cestovaní si so sebou vždy beriem aj beauty pomocníkov. Medzi, ktorými nesmú chýbať paletky na oči. Na narodeniny som dostala malú paletku  očných tieňov od True lover, ideálnu na letné cestovanie. Keďže mi paletka svojou kvalitou sadla, predstavím Vám ju bližšie. Paletka má hneď zaujala farebnou skladbou, jediné čo by som vynechala je tmavo fialový tieň, ktorú ja nevyužijem. Páči sa mi, že obsahuje matné ale aj lesklé odtiene, ktoré ku sebe ladia. Tiene sú pigmentované, musí sa s nimi pracovať opatrne aby sme to na očiach neprehnali. Pri nanášaní na viečko tiene neprášia a ľahko sa rozmazávajú. Dve lesklé tiene sa mi najlepšie nanášali prstami alebo priloženým aplikátorom. Na očiach majú výdrž 4 hodiny, po ktorých sa začínajú

Rimmel wake me up: skvelý mejkap na leto

   Ahojte, pomaly sa mám blíži leto, počas, ktorého väčšina z nás siaha po ľahších mejkapoch. Mňa najviac úputal svojim balením mejkap Wake me up od Rimmelu. Mejkap Wake me up sa radí ku ľahším mejkapom, ktoré v letných horúčavách nebudú zbytočne zaťažovať pleť a zároveň ju aj hydratuje. Čo sa odráža na jeho krycej schopnosti, ktorá je veľmi ľahká. Mejkap sa mi najlepšie nanášal prstami ako keď nanášam krém. Musím priznať, že aj keď si v drogérii kupujem najsvetlejšie odtiene mejkapu, odtieň  010 Light porcelain, bol na mňa príliš svetlý. Dá sa to vyriešiť zapudrovaním o odtieň tmavším púdrom, po ktorom mi mejkap odtieňovo sadol.   Páči sa mi, že aj Rimmel sa chytil trendu pridávania do mejkapu faktoru SPF. Na leto je to úplne super, keďže Vám mejkap ochráni pleť pred slnkom.

Bell cosmetics: kvalita za málo peňazí ?

Bell je poľská značka, ktorá sa pomaly objavuje na pultoch našich drogérií, vyznačujú sa nízkou cenou. Ktorej som ani ja neodolala a kúpila si pár výrobkov od tejto značky, ktoré som pre Vás otestovala. Bell Hypoallergenic make - up primer stick. Báza ma zaujala svojim balením, keďže som sa väčšinou stretávala s bázami v tekutej podobe. Po nanesení na pleť sa báza stáva pekne krémovou a dobre sa z ňou manipuluje. Bohužiaľ mi báza na pleti zanecháva mastný efekt, ktorý na pleti nevyzerá vôbec dobre. Hypoallergenic mat&soft make up Podľa výrobcu by mal tento mejkap zakryť nedokonalosti a pleť zjednotiť. S tým sa nemôžem vôbec stotožniť, keďže ide o mejkap s ľahším krytím, ktoré pleti nedokáže zakryť nedokonalosti. Mejkap je aj napriek ľahkému krytiu, ťažší a na pleti ho je cítiť. Po jeho nanesení sa mi pleť neprirodzene leskla a musela som ju zapúdrovať. Nevýhody vidím aj v balení mejkapu, konkrétne v pumpičke. Ktorá je urobená tak aby vždy vyšlo veľké mn