Preskočiť na hlavný obsah

Príspevky

Zobrazujú sa príspevky z dátumu júl, 2020

Recenzia: Effaclar AI (La Roche-Posay )

Ahojte, v dnešnom článku sa pozrieme na zázrak na akné od La Roche-Posay. Teda tak to aspoň uvádza výrobca. Podľa neho by mal krém akné liečiť a zabraňovať jeho opätovné objavenie sa. Pozrime sa najprv na balenie krému. Krém sa nachádza v bielej plastovej tube, ktorá ale pôsobí drahším dojmom. V tejto tube, nájdete 40 ml krému, čo je podľa mňa za cenu 12 € fakt málo. Hlavne ak beriem do úvahy odporúčanie výrobcu, používať krém ráno a večer. A práve tak som krém používala aj ja a mus uznať, že krém skutočne fungoval. Akné mi do pár dní zahojil a na jeho mieste sa už nové akné neobjavilo. Jediné s čím mi krém nepomohol bolo začervenané miesta na pleti, ale na tie neúčinkuje väčšina krémov.  

Zázrak pre suchú pleť

BODY TIP: Mandľový výživný krém Ahojte, dnes Vám prinesiem recenziu na zázrak pre suchú pleť. Jedná sa o mandľový krém od značky BODY TIP. Ktorá je vyrábaná firmou Vivaco. Táto firma sa pýši používaním prírodných surovín, podporou českých dodávateľov a netestovaním na zvieratách. Aj preto ma potešili prijateľné ceny ich pleťových krémov.  Mandľový krém stál len 3€ a vydržal mi dlho, keďže ho stačilo na pleť naniesť v malom množstve. Aj toto malé množstvo krému mi zaistilo, že pleť bola hydratovaná aj na druhý deň. Milým prekvapením pre mňa bol aj návod na masáž, jednotlivých častí tváre. Ktorý sa nachádzal na spodnej strane krabičky, v ktorej bol krém zabalený. Jedinú nevýhodu krému vidím, v tom že pleť po na krémovaní vyzerá, ako keby bola mastná.

Isana: Haarmaske (Review)

Ahojte, dnes si predstavíme zázrak na suché vlasy. Ktorým, je maska na vlasy od značky Isana. Túto značku môžete objaviť v sieti predajní Rossmann. Ku mne sa od tejto značky dostala maska na vlasy, ktorá by ich mala hydratovať. Ku maske som zo začiatku pristupovala s nedôverou, keďže väčšina drogériových masiek na vlasy mi vlasy ešte viac vysušila ako hydratovala. Aj preto bola maska pre mňa príjemným prekvapením. Maska má jemnú kvetinovú vôňu, ktorá zostáva na vlasoch aj po ich umytí. Maska je hutnejšia a preto je potrebné ju poriadne vymiť z vláskov, no aj napriek tomu ich nezaťaží. Na hydratáciu vlasov, mi stačili 3 minúty, po ktorých som mala vlasy, hydratované a na dotyk jemnejšie. Čo bolo pre mňa opäť skvelým prekvapením. Suchým vláskom môžem túto masku smelo odporučiť.

BEAUTYFORMULAS: Clay mask (Recenzia)

Beuty formulas: Clay mask  Ahojte, slečny, počuli ste už o značke Beutyformulas ? Ide o značku, ktorá pochádza z Veľkej Británie a usiluje sa o výrobu prírodnej kozmetiky, netestovanej na zvieratách. Niektoré produkty od tejto značky sú vhodné aj pre vegánov. Mne sa do rúk dostala Clay maska s aktívnym uhlím od tejto značky. Maska by mala redukovať čierne bodky, zmenšiť upchaté póry, ktoré aj prečistí.  Prvú nevýhodu masky, vidím už v jej vôni, ktorá ja strašne chemická. Ja som sa ale vôňou nedala odradiť a masku som na pleť naniesla aj tak. Nechala som ju pôsobiť 10 minút, po ktorých som cítila ako mi maska pleť sťahuje. Po odstránení masky, som mala pleť suchúale čierne bodky ostali na svojom mieste. Masku hodnotím kladne pre ľudí s mastnou pleťou, ktorý ju potrebujú odstrániť mastnotu z nej. Pokiaľ patríte k ľuďom, ktorý sa chcú zbaviť čiernych bodiek, táto maska Vám nepomôže.