Preskočiť na hlavný obsah

Príspevky

Zobrazujú sa príspevky z dátumu august, 2020

Ziaja: krém na redukciu akné (recenzia)

So značkou Ziaja som sa stretla pred pár rokmi u Petrylovelyhair. Vtedy ma veľmi mrzelo, že táto značka u nás nebola dostupná. Keďže ponúkala kvalitné výrobky za prijateľné ceny. Som rada, že sa to za posledných pár rokov začalo meniť a v drogériách sa objavuje viac výrobkov od tejto značky. Na posledy má v drogérii zaujal krém na akné od tejto značky. Presvedčil má nielen svojím obalom, ktorý na mňa pôsobil dojmom drahšej značky ale aj jeho účinkami. Kedže by mal liečiť akné, znižovať tvorbu komedónov a upokojovať citlivú pleť. Prekvapila ma zelená farba krému, ktorá sa našťastie po nanesení na pleť zmení na priesvitnú. Ďalším príjemným prekvapením, bolo že pleť po nanesení krému bola hydratovaná. Čo bohužiaľ nie je zvykom u krémov zameraných na liečbu akné. Hneď ráno po zobudení ma čakalo ešte jedno prekvapenie a to v podobe menej vyduteľného akné. Krém Vám môžem vrelo odporučiť, za mňa je veľkým prínosom aj fakt, že je vhodný aj na suchú pleť. Ktorú zbytočne ešte viac nevysuší.    

Vellie: Creamy body milk

O koziom mlieku sa hovorí veľa, že spomaľuje starnutie pokožky, upokojuje podráždenú pokožku, zjemňuje ju a hydratuje. Aj preto ho veľa kozmetických značiek využíva vo svojich produktoch. Keď som v drogérii narazila na telové mlieko od značky Vellie, musela som tento zázrak vyskúšať na vlastnej pokožke. Toto telové mlieko je obohatené o kyselinu hyaluronovú, vitamín E a arganový olej, ktoré skvelo doplnia účinky kozieho mlieka. Mlieko má príjemnú vanilkovú vôňu, ktorú intenzívne cítiť po na krémovaní. Veľkým prekvapením bola pre mňa olejová konzistencia, vďaka ktorej na hydratáciu pokožky stačí malé množstvo mlieka. Do pokožky sa telové mlieko rýchlo vstrebe a nezanecháva ju mastnú.  Pokožka bola celý týždeň hydratovaná a ja môžem toto telové mlieko s radosťou odporučiť.

Syoss: Air dry curly foam spray (Recenzia)

Už dlhšiu dobu som riešila polemiku, medzi fenovaním a voľným uschnutím vlasom. Pri voľnom uschnutí vlasov, mali moje vlasy večinou neforemný tvar a boli rozpýrené. A tak som si ich začala fénovať, čo mi ale prišlo príliš zdĺhavé. Môj problém z vlasmi by mal vyriešiť tento zázrak, ktorý som náhodou objavila v drogérii. Ide o penové tužidlo Air dry Curly foam spray od značky Syoss. Toto tužidlo sa narozdiel od ostatných tužidiel by sa mal použiť bez nutnosti vyfúkať si vlasy fénom. Aj bez použitia fénu by tužidlo malo zábraniť vlasom krepatiť sa a zabezpečiť prirodzený vzhľad kučier. Musím uznať, že tužidlo plní to čo sľubuje a zaradím ho do svojej rutiny v starostlivosti o vlasy. Moje kučery po použití neboli krepaté ale uhladené. Ich vzhľad vydržal aj na tretí deň od použitia. No aj napriek tomu, že mi tužidlo vyhovuje mám ku nemu dve pripomienky. Prvá je ku samotnému spôsobu použitia tuždla. Keďže tužidlo pri aplikácii na vlasy, strička roztieka nielen na vl