Preskočiť na hlavný obsah

Príspevky

Zobrazujú sa príspevky z dátumu február, 2021

Catrice True Skin make up - recenzia

Ahoj v dnešnom článku sa bližšie pozrieme na môjho obľúbenca, ktorým je make-up Catrice True Skin. Tento make up ma už na prvý pohľad zaujal svojim obalom, ktorý sa vymyká klasickým obalom make-upom z drogéria. Na mňa vďaka obalu pôsobí make-up Catrice True Skin luxusným dojmom. Okrem obalu na make-up príjemne prekvapil svojimi vlastnosťami. Prvá vlastnosť, ktorá ma zaujala je jeho krycia schopnosť. Tá ma potešila veľmi vďaka tomu, že make-up dokáže prekriť moju začervenanú citlivú pleť, ktorú väčšina make-upov neprekrije. Okrem krytia, ktoré make-up ponúka, ma príjemne prekvapilo, že na pleti aj napriek vysokému krytiu, vyzerá prirodzene a nevytvára efekt masky. Ďalšou výhodou je aj fakt, že make-up je na pleti ľahučký a nie je ho na nej cítiť.

Recenzia: Organic shop - Natural Coconut and Shea conditioner

Ahoj, v dnešnom článku sa bližšie pozrieme na novú značku prírodnej kozmetiky Organic shop v obchodnom reťazci Lidl. Od značky Organic shop sa ku mne dostal ich kondicionér, ktorý by mal hydratovať suché vlasy. Čo na tejto značke oceňujem, už na začiatku je fakt, že ide o kozmetiku netestovanú na zvieratách, ktorá obsahuje až 98 % zložiek prírodného pôvodu a tým pádom je možné tento kondicionér používať aj pri Curly girl metóde. A okrem toho tento kondicionér neobsahuje sulfáty a ani silikóny. Hneď prvá vec, ktorú na tomto kondicionéri oceňujem, je praktické balenie s pumpičkou. Aj napriek tomu, že ide o značku prírodnej kozmetiky, vôňa tohto kondicionéra, mi vôbec nesadla a pôsobila na mňa chemickým dojmom. No aj napriek nepríjemnej vôni, mi kondicionér sadol.  Moje suché vlasy vyživil, bez toho aby ich zaťažil.  A zároveň mi vlasy zanechal lesklejšie. 

Obľúbenci za január

Ahoj, dnes ti predstavím moje najobľúbenejšie produkty za mesiac január 😄 1. Catrice True Skin   Po tomto produkte som v drogérii pokukovala už dlhšie, keďže by mal vyhovovať aj mojej suchej pleti. Na ktorej, väčšina mejkapov zvýrazní suché miesta. Preto veľmi oceňujem, že Catrice prišla s mejkapom, ktorý je vhodný aj pre tento typ pleti.  Okrem toho, že pleť hydratuje, má veľmi dobrú kryciu schopnosť, vďaka ktorej vytvára pleť ako s photoshopu. Oceňujem na ňom aj to že na pleti nevytvára dojem masky a vyzerá na nej prirodzene. 2. Catrice Liquid Camouflage Tento korektor je už v mojej beauty rutine stálicou. Najmä vďaka vysokej krycrj schopnosti, ako aj vďaka tomu, že na pleti vydrží dlho. 3. Catrice pero na obočie Pro Superproof Sľubujem, že toto je už posledný produkt od značky Catrice 😅 , keď ja si ale nemôžem pomôcť, keďže túto značku mám fakt rada. Toto pero od Catrice ma príjemne prekvapilo, okrem netradičnej kefky na obočie, má veľmi príjemn